Sterkr in Verbinden

OPDRACHTEN BIJ DE OVERHEID IN

Ben je op zoek naar overheidsopdrachten in de gebouwde omgeving die echt passen bij jou en jouw ontwikkeling? Sterkr in werk verbindt jou met zulke opdrachten.

Mijn werkwijze

De sleutel voor succesvolle bemiddeling is in mijn visie: echte aandacht. Ik wil weten hoe jij in elkaar zit en wat jou drijft. Daarom houd ik graag een face-to-face intakegesprek en werk ik bewust met een selecte pool van professionals.  Door die aanpak koppel ik jou aan opdrachten die jou helpen groeien.

Rompslomp uit handen nemen

Aanbestedingen vereisen nogal wat formaliteiten. Documenten verzamelen, formulieren invullen, handtekeningen zetten. Sterkr in werk kan deze activiteiten voor jou uitvoeren.

Motivatie en cv

Als zelfstandig projectmanager bij de overheid heb ik ook ‘aan de andere kant van de tafel’ gezeten. Bij het beoordelen van motivatiebrieven en cv’s van kandidaten merkte ik hoe belangrijk een goede matching is. Daarom lees ik ook de opdracht met aandacht. Door bijvoorbeeld te letten op de dingen die er níet expliciet in staan. Zodat we samen per opdracht een optimale motivatie en cv kunnen aanleveren.

Anticiperen

Ben je zelf druk met een opdracht, dan is het fijn als iemand anders ondertussen de continuïteit bewaakt. Omdat ik precies weet wat jij zoekt, begin ik 6 maanden voor het aflopen van jouw contract al met het identificeren van nieuwe kansrijke opdrachten.

Meer weten over mijn werkwijze of tarieven?  Neem contact op via harko@sterkrinwerk.nl, bel 06-57311873 of Whatsapp

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: