Harko Sterk

Vanaf 1997 ben ik projectmanager in maatschappelijk vastgoed, sinds 2008 als zelfstandige. Verbinder. Ondernemer. Coach. In 2022 heb ik Sterkr in werk opgezet. De aanleiding waren  gesprekken met collega’s: andere zzp’ers op opdrachten bij de overheid. Ondernemende professionals die behoefte hadden aan goede opdrachten en goede gesprekken om verder te groeien. Die graag geregeld zouden willen sparren met een ervaren collega die hun positie begrijpt. Iemand die met frisse blik kan meedenken over de vraagstukken die zich in hun werk voordoen. En die ondertussen ook voor hen anticipeert op volgende uitdagende opdrachten.

Maatschappelijke relevantie

Vanaf de start van mijn loopbaan richt ik mij bewust op maatschappelijk vastgoed. Omdat ik blij wordt van succesvolle projecten die de burger duurzaam ondersteunen. In die projecten zorgde ik voor de juiste mensen op de juiste plek in hecht samenwerkende projectteams.

Coach en sparringpartner

Als projectmanager vulde ik mijn aansturende rol vooral in als coach en sparringpartner. Met veel plezier, voldoening en erkenning. Mensen omschrijven mij met woorden als ‘enthousiast’, ‘behulpzaam’, ‘eerlijk en direct’, ‘geïnteresseerd’, ‘humorvol’ en ‘goede luisteraar’. Kwaliteiten die ik graag inzet om ondernemende professionals verder te helpen in hun loopbaan.

Meer weten? Neem contact op via harko@sterkrinwerk.nl, bel 06-57311873 of Whatsapp

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: