Sterkr in Professionaliseren

OPDRACHTEN BIJ DE OVERHEID IN

Een interessante opdracht verwerven is één ding. Wat je leert op je opdracht is minstens zo belangrijk voor je ontwikkeling. Sterkr in werk verzorgt dan ook niet uitsluitend bemiddeling. Je kunt ook kiezen voor begeleiding tijdens je contract. Omdat samen zoveel beter werkt dan alleen.

Hoe ziet de begeleiding eruit?

Ik ben ervan overtuigd dat regelmatig sparren dé manier is om te groeien tijdens een opdracht. Daarom begeleid ik jou met eenmaal per twee weken een inspirerende sparringsessie van een uur.

Jouw vraagstukken centraal

In tweewekelijkse sessies zoomen we in op thema’s en vraagstukken uit de praktijk van jouw opdracht. Je bijzondere positie te midden van het ambtelijk apparaat. Dilemma’s in de aanpak van je opdracht. De wisselwerking van jouw mindset en de cultuur van je opdrachtgever. Volgende stappen in je loopbaan. Vanuit mijn ruime ervaring in het werkveld bied ik een unieke vorm van begeleiding die je bij andere bemiddelaars niet vindt.

Coaching met hart en hoofd

Tijdens mijn loopbaan als projectmanager vulde ik mijn aansturende rol vooral in als coach en sparringpartner. Met veel plezier, voldoening en erkenning. Mensen omschrijven mij met woorden als ‘enthousiast’, ‘behulpzaam’, ‘eerlijk en direct’, ‘geïnteresseerd’, ‘humorvol’ en ‘goede luisteraar’. Op basis van deze kwaliteiten en mijn ruime praktijkervaring help ik jou verder in je loopbaan. Meer over mijzelf en mijn achtergrond vind je bij Over mij

Meer weten over mijn werkwijze of tarieven?  Neem contact op via harko@sterkrinwerk.nl, bel 06-57311873 of Whatsapp

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: