Sterkr in Samenwerking

OPDRACHTEN BIJ DE OVERHEID IN

Samen werkt beter dan alleen. Dat is de filosofie van Sterkr in werk. Door samenwerking met detacheringsbureau Obail bemiddelen we in overheidsopdrachten op een breed terrein: van projecten in het fysieke domein tot beleid en management. En we doen méér samen.

Obail

Obail vult de portfolio van Sterkr in werk aan met ruime expertise op het gebied van civiele techniek. Samen bieden wij toegang tot een breed scala aan functies: niet alleen technici en projectmanagers, maar ook juristen, planologen en communicatiespecialisten.

Informeel samen zijn

We brengen professionals ook graag in een informele sfeer bij elkaar. Omdat we ervan overtuigd zijn dat collectief beter is dan alleen. Dat het goed is om elkaar als zelfstandig professionals af en toe in een andere, ontspannen setting te ontmoeten en dingen met elkaar te delen. Met een gezellige borrel, een uitje of een evenement - waarbij het echt niet uitsluitend over het werk hoeft te gaan…

Meer weten over mijn werkwijze of tarieven? Neem contact op via harko@sterkrinwerk.nl, bel 06-57311873 of WhatsApp

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: