✔ Actieve begeleiding
✔ Ervaren in overheidsprojecten
✔ Een contactpersoon

Zzp-projectmanager

Ben je als zzp-projectmanager opzoek naar interessante opdrachten in Nederland? Dan is het essentieel om te weten hoe opdrachtgevers een zzp-manager selecteren en hoe je jouw ondernemerschap het beste kunt inzetten om jouw doelen te bereiken. Met mijn kennis en ervaring help ik je hier graag bij. Sterkr in werk is een bemiddelingsbureau uit Doesburg die jouw persoonlijke ontwikkeling voorop stelt.

Meer weten over mijn werkwijze of tarieven?

Neem contact op!

Het is voordelig om als zzp-projectmanager aan de slag te gaan

Het is voordelig om als freelancer werkzaam te zijn in projectmanagement voor de overheid. Zo ben je jouw eigen baas, heb je de vrijheid je werkdag zelf in te richten en verdien je een hoger uurloon. Daarbij heb je als freelance projectmanager genoeg diversiteit in je werkzaamheden en projecten. Dit het werken als zzp-projectmanager erg fijn.

Vind als zzp-projectmanager geschikte opdrachten die bij jou passen

Met mijn ervaring als zzp-projectmanager in maatschappelijk vastgoed en mijn netwerk, help ik je graag bij het vinden van de juiste zzp-opdrachten bij de overheid, die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Goede gesprekken voeren met een deskundige die jouw vakgebied begrijpt, helpt je om met nieuwe inzichten voorruit te komen in je loopbaan.

Benader mij gerust voor advies en hulp

Wil jij als zzp-projectmanager mooie projecten begeleiden voor de overheid? Neem dan eenvoudig contact met mij op en dan maken we snel een afspraak. Ik denk graag met je mee en ondersteun je waar nodig is. Stuur een e-mail naar harko@sterkrinwerk.nl of bel naar 0657311873, en dan zie ik je snel.

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: