✔ Actieve begeleiding
✔ Ervaren in overheidsprojecten
✔ Een contactpersoon

ZZP-opdrachten uitvoeren voor de overheid

Als je nog opzoek bent naar mooie zzp-opdrachten voor de overheid, ben je bij Sterkr in werk uit Doesburg aan het juiste adres. Want dit bemiddelingsbureau richt zich bij zoeken van interessante zzp-opdrachten bij de overheid op jouw persoonlijke interesses en doelen. Jouw ontwikkeling staat centraal.

Meer weten over mijn werkwijze of tarieven?

Neem contact op!

Met verbinden, professionaliseren en samenwerken zorgen voor de ideale zzp-opdrachten bij de overheid

Word jij als zzp-projectmanager ook blij van succesvolle projecten met maatschappelijk belang? Dan is een functie in het projectmanagement bij de overheid de ideale plek voor jou. Sterkr in werk helpt je met:

  • Verbinden: Je wordt verbonden aan mooi opdrachten bij de overheid die bij jou passen.
  • Professionaliseren: Je wordt gecoacht om optimaal te ontwikkelen als interim-professional.
  • Samenwerken: Detacheringbureau Obail helpt je bij het bemiddelen van zzp-opdrachten bij de overheid.

Bel snel voor een afspraak

Om de perfecte freelanceopdrachten bij de overheid te vinden, heb ik gekozen voor een persoonlijke aanpak. Door goed te weten wat jouw ambities, hindernissen, wensen en behoeften zijn, ben ik in staat om zzp-opdrachten bij de overheid te vinden die je oprecht verder helpen. Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 0657311873.

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: