✔ Actieve begeleiding
✔ Ervaren in overheidsprojecten
✔ Een contactpersoon

Projecten begeleiden voor de overheid in Nederland

Wil je graag mooie projecten begeleiden voor de overheid in Nederland? Dan is het noodzakelijk om te weten welke stappen je moet zetten om projectmanager bij de overheid te worden. Dat is nog niet zo simpel als het lijkt. Bemiddelingsbureau Sterkr in werk uit Doesburg helpt je daar graag bij. Met mijn ervaring als zelfstandig projectmanager in maatschappelijk vastgoed, mensenkennis en frisse blik, coach ik je graag naar een volgende stap in je carrière.

Meer weten over mijn werkwijze of tarieven?

Neem contact op!

Interessante projecten begeleiden voor de overheid die aansluiten bij jouw wensen en persoonlijke doelen

Om projecten te begeleiden voor de overheid is het essentieel om te weten waar ze projectmanagers nodig hebben. Met behulp van de samenwerking met het detacheringsbureau Obail, help ik je graag met het vinden van relevante functies binnen projectmanagement bij de overheid. Hierbij denk ik aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Het is belangrijk om opdrachten bij de overheid te vinden die bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je gewenste stappen vooruit zet in jouw loopbaan. Samen zorgen we ervoor dat je interessante projecten krijgt om te begeleiden voor de overheid.

Maak een afspraak en kom verder in je loopbaan

Als zzp-projectmanager ben jij je eigen baas en beslis je zelf hoe je werkdagen eruit zien. Dus wil je graag gave projecten begeleiden voor de overheid? Maak dan gerust een afspraak bij mij en kom langs. Ik ben bereikbaar via mijn e-mailadres harko@sterkrinwerk.nl en telefonisch op 0657311873. Graag vertel ik je meer over mezelf en mijn aanpak.

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: