✔ Actieve begeleiding
✔ Ervaren in overheidsprojecten
✔ Een contactpersoon

Opdrachten uitvoeren bij de overheid omtrent management in Nederland

Wil je graag interessante opdrachten uitvoeren voor de overheid met betrekking tot management in Nederland? Maar weet je niet welke opdrachten er zijn, wat voor opdrachten bij jou passen en hoe je gekozen wordt door opdrachtgevers? Schakel dan het bemiddelingsbureau Sterkr in werk uit Doesburg in. Ik help je secuur en efficiënt aan mooie opdrachten bij de overheid omtrent management.

Meer weten over mijn werkwijze of tarieven?

Neem contact op!

Samen vinden we de geschikte opdrachten bij de overheid in Nederland met betrekking tot management

Als freelance projectmanager neem je zelf opdrachten aan. Daarom is het essentieel om te weten welke projecten bij jou passen en bijdrage aan jouw ontwikkeling. Goede opdrachten bij de overheid omtrent management en diepere gesprekken met een ervaren collega helpen hier uitstekend bij. Met mijn ervaring in projectmanagement voor de overheid, weet ik precies waar het werk om draait en hoe opdrachtgevers freelancers selecteren. Projecten uitvoeren voor de overheid geeft veel voldoening door het maatschappelijke belang ervan.

Maak direct een afspraak en dan help ik je graag verder vooruit

Om succesvol de juiste opdrachten bij de overheid met betrekking tot management voor jou te vinden, is echte aandacht de sleutel. Daarom spreek ik graag face-to-face af. Zo krijg je een veel beter beeld van elkaar. Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek? Maak dan gemakkelijk een afspraak via het contactformulier of stuur een e-mail naar Harko@sterkrinwerk.nl.

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: