✔ Actieve begeleiding
✔ Ervaren in overheidsprojecten
✔ Een contactpersoon

Freelanceopdrachten uitvoeren voor de overheid

Zoek je als projectmanager naar interessante freelanceopdrachten voor de overheid? Dan is het essentieel om te weten welke opdrachten aansluiten bij jouw wensen en doelen. Sterkr in werk uit Doesburg helpt je als bemiddelingsbureau graag bij het vinden van de perfecte freelanceopdrachten bij de overheid. Hier kijk ik verder dan jouw cv en wil ik echt weten wie jij als persoon bent.

Meer weten over mijn werkwijze of tarieven?

Neem contact op!

Samen vinden we de geschikte freelanceopdrachten bij de overheid, die jou vooruit helpen

Met mijn persoonlijke aanpak, netwerk en deskundige coaching, help ik je aan een passende functie bij het projectmanagement van de overheid. Middels sparringsessies komen we erachter welke freelanceopdrachten bij de overheid uitstekend bijdrage aan de vooruitgang van jouw loopbaan. Goede gesprekken met een ervaren collega projectmanager helpen je vooruit. Jouw ontwikkeling als freelance projectmanager staat centraal.

Kom eens langs om samen te sparren

Zzp-opdrachten geven je de vrijheid om zelf je werkdag in te richten. Daarbij kies je zelf welke opdrachten bij jou passen. Dit zorgt ook voor diversiteit in je werkdagen. Ben je nog op zoek naar interessante freelanceopdrachten voor de overheid? Neem dan contact met mij op en stuur een e-mail naar harko@sterkrinwerk.nl. Ik help je graag om verder te groeien.

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: