✔ Actieve begeleiding
✔ Ervaren in overheidsprojecten
✔ Een contactpersoon

Freelance projectmanager bij de overheid

Zoek je als freelance projectmanager opdrachten in projectmanagement voor de overheid in Nederland die perfect bij jou passen? Dan helpt Sterkr in werk uit Doesburg je daar graag bij. Als coach en sparringpartner met een groot netwerk bij de overheid, help ik je graag verder te ontwikkelen als professional. In samenwerking met detacheringsbureau Obail vinden we samen met jou, als freelance projectmanager, geschikte opdrachten in projectmanagement voor de overheid.

Meer weten over mijn werkwijze of tarieven?

Neem contact op!

De voordelen van freelance werken als projectmanager voor de overheid

De voordelen van freelance werken als projectmanager voor de overheid
Wanneer je graag werkzaam bent in het projectmanagement voor de overheid, is het de vraag of je dit in dienst of als zzp’er wilt doen. Werken als zzp-projectmanager heeft namelijk veel voordelen.

  • Je bent je eigen baas en bepaalt zelf welke opdrachten je omtrent projectmanagement voor de overheid als projectmanager aanneemt en hoeveel tijd je erin steekt.
  • Freelancen geeft de vrijheid om zelf je werkdag in te richten.
  • Het geeft diversiteit in opdrachten, zodat het werk afwisselend blijft.

Neem eenvoudig contact met mij op voor mooie opdrachten

Sterkr in werk onderscheidt zich met zijn persoonlijke aanpak. Met als doel om samen met jou de juiste freelanceopdrachten bij de overheid te vinden. Dus zoek je als freelance projectmanager opdrachten in het projectmanagement voor de overheid? Kom dan gerust eens langs om samen te sparren. Samen zorgen we ervoor dat je stappen vooruit zet in jouw carrière. Bel naar 0657311873 of neem contact op via het contactformulier.

" Ik ken Harko als een gedreven projectmanager, nauwgezet, met veel kennis van zaken en een sterk verbindend vermogen. Tezamen met een gezond gevoel voor humor was het zeer prettig samenwerken met Harko. Jammer dat hij geen collega meer is! "

Hans de Haan

Expert Vastgoed en Infrastructuur Veiligheidskundige bij Rijksvastgoedbedrijf

" Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug. "

Pieter Bakker

sectiehoofd Assetmanagement Kantoren at Rijksvastgoedbedrijf

" Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. "

Jelle van Wier

Clustermanager Planmatig Beheer bij Gemeente Katwijk

>> <<

Onder andere deze opdrachtgevers gingen je voor: